Как българските ютубъри ви лъжат

 • Публикуван на преди 4 месеца

  Emil Conrad

  Продължителност: 25:13

  Код "Emil10" за отстъпка в Footshop - footshop.bg/
  Инста - emilconrad
  Подкаст (всички платформи) - anchor.fm/emilconrad

Martin bekyarov M
Martin bekyarov M

Aboniraite se za kanala mi M Martin bekyarov

преди 5 дни
viktoria626
viktoria626

Човек Емо уникален си единствените видеа който гледам от България са твойте и на Чарли Танев

преди 10 дни
Monica Ivanova
Monica Ivanova

Стани професор

преди 11 дни
Andreya
Andreya

Абсолютно съм съгласна с теб!!👍🏻💖

преди 27 дни
Aleksandrina Borisova
Aleksandrina Borisova

Най-нечестният ютюбър е стан , тъй като си личи колко насилствено и фалшиво говори и се държи , лъха на превзетост и просто е доста грозно цялото му отношение към последователите му. Човек , който се мисли за нещо повече от останалите и се опитва да го прикрива. Неискреността му се усеща , още повече съм чувала преди няколко години за надменно държание с наистина малки дечица , които го харесват . Харесва ми много , че продължаваш да правиш видеата си и да се развиваш , АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО е съдържанието ти да не е същото като от преди 5,6 години , но си прекрасен и най-вече коректен , което не остава незабелязано.

преди месец
j0zefina
j0zefina

Приличаш на Kevin Stratvert доста стабилно.

преди месец
Гергана Славова
Гергана Славова

Истинският Емил Конрад !!! Директен и открит с голяма усмивка ,а що се отнася до фалша той веднага се усеща 😊.

преди месец
Г-н Георгиев
Г-н Георгиев

Браво, Емиле нещата трябва да се казват с истинските имена

преди месец
Maria-Isabell Yordanova
Maria-Isabell Yordanova

Бях на 13 когато започвах да те гледам , сега съм 21 и още съм тук 🤟🏼

преди месец
Kalina I.
Kalina I.

Най-накрая някой да каже истината.Евала.И Чаках с нетърпение някой да подхване тази тема , защото ми се втръсна от хора, правещи видеа, които правят едно и също като другите ютюбъри.Един видял, че прави видео за телевизор Самсунг, как го купил със собствени пари видиш ли.а всъщност е спонсорирано видео и си личи .Кой ще даде 2000-3000лева ,че и повече за такъв телевизор( от тези новите, които са като картини)? Отваряш на друг видео гледаш още доста хора направили подобни видеа с този телевизор , отново купили го със собствени средства. Аз лично много се дразня, когато правят спонсорирани видеа, но не го казват и мислят, че ние зрителите не го разбираме това и никога няма да го разберем.Мислят си, че сме будали, но не е така.Просто е досадно .Също така изнервящи са видеата( поне за мен) от типа "Какво има в моята чанта", като в това видео изведнъж се появява продукт (който е спонсориран) , който видиш ли ползват от много дълго време и им е любим.В същото време този продукт е показван в още видеа под формата на подобно съдържание .Относно това за мърч, винаги ми е било интересно и любопитно , за да имате собстен мърч, няма ли как да измислите нещо наистина креативно и интересно като дизайн на даден продукт , а не някаква си обикновена тениска със щампа ? Много смислени неща каза .Бях те отследвала, защото видеата ти не бяха моите, но сега отново се абонирам за теб, защото виждам колко смислено разсъждаваш.Преди да се промени ютюб следвах много хора, но откакто повечето имат канал с цел печалба и не са толкова искрени - рязко отследвах 99процента от тях.В едно друго видео говореше и за ютюбърите използвали децата си във видеата - там също каза доста смислени неща и аз също не мога да проумея защо го правят..

преди месец
Monika Ugrenova
Monika Ugrenova

За протокола – набори сме с теб :D

преди месец
Monica Mett
Monica Mett

Malko kusno i sugurno nqma da vidish, no iskah da kaja che lichno az izrastnah s teb,nauchih dosta i spored men nachelo s felix ti si mi ot lyubimite hora, simply bc of the amazing character Since 11 till 20

преди 2 месеца
Ава Кунева
Ава Кунева

Гергана Димитрова, Антоанет Пепе, Валери Йорданова, Стан и Стефи, Чоко, Пикпук, Николчето, The boxing Antelope, Анди Студио са едни от най - фалшивите ютюбъри...

преди 3 месеца
Peachy Tune
Peachy Tune

Отдавна не бях гледала твои видеа и ми харесват доста повече от преди няколко години :)

преди 3 месеца
Ели Нора
Ели Нора

Аз съм на 10

преди 3 месеца
malvinnah
malvinnah

Страхотен си. Аз те гледам от началото и все още се възхищавам на всичко смислено, което обличаш в думи. Всички бюти гурута са толкова престорени, че чак е смешно и по-скоро бих намразила продуктите, които толкова агресивно промотират,а уж невинно и искрено нали, отколкото да ги харесам. Всяка втора е инфлуенсър, а щом бг ютуб арената се напълни и с хора от други държави, които са дошли тук, защото нямало много конкуренция и по-бързо ще се издигнат т.е ще изкарат пари лъжейки ни...то за какво говорим. Остани завинаги толкова искрен.

преди 3 месеца
Evgenia Angelova
Evgenia Angelova

Истинските хора винаги ще се откроят и ще продължат да са актуални точно заради автентичността си.

преди 3 месеца
noxzwer
noxzwer

Чоко left the chat

преди 3 месеца
Фейза Сашенкова
Фейза Сашенкова

Аз съм на 24 😂 Гледам те от 4г.

преди 3 месеца
Никол Георгиева
Никол Георгиева

4:04 аз съм на 11

преди 3 месеца
InSzanity
InSzanity

Много от бг ютубърите според мен са скучни и въобще не изглеждат все едно харесват това което правят. Ти поне знаеш какво е качество и как да поддържаш вниманието на зрителите

преди 3 месеца
petar petrov
petar petrov

Ей ти си могъл да бъдеш малко по-искрен само да не забравяме, че инфантилното ти поведение от миналото ти е донесло печалба и популярност на гърба на недораслите идиоти в държавата ни. На 20 г. не се брои да си дете освен ако наистина не си инфантилен а при теб детинското ти е манипулацията на твоят бизнес с цел интерес. На 20 години трябва да си повтарял поне два класа за да говориш за училище или наистина да не можеш да напуснеш детинското си поведение от училище а ти точно така и се държеше да не говорим, че книгата ти носи заглавие насочено към децата в училище. Да падаш на нивото на деца или просто това да е твоето ниво НЕ Е НОРМАЛНО ! Да си 20 годишен недорасъл ........ Ти искаш имена на Ютюбъри, за които мислим че ни лъжат. The Clashers защото другите не са много известни и не ги знам. Всъщност той не лъже а папагалства. Това е човекът който не направил нито ама нито, нито, нито, ЕДНО СВОЕ СОБСТВЕНО ОТКРИТИЕ В ЖИВОТА СИ но пробутва нон стоп всякакъв вид видеа със всеизвестни информации. С други думи Слави Клашъра е тотален плагиат и колекционер на чужда информация, книгите са му на тази основа. Баси мистериите братче той не се е раждал когато те са описвани и разказвани от други хора. Нещата, които не искат да знаете. Хахаха ... Нон стоп реклами на купища боклукчийски продукти или на технологии, които средно статистическия българин с бюджета който разполага не може да си ги позволи. Той няма да се спре. Няма да спре да взима от чуждите открития или от други източници на информация каквато и да е информация да я внедрява като разкази в своите видеа и от там да трупа интерес на гърба на необразованите хора. Той все пак е със самочувствието, че е учителят на българската нация. Той винаги представя неща, които са открити десетилетия назад дори но не са открити от него самият. Плагиат на информация това е точното му определение и не само видеата му но и събирателната му дейност в книгите му се базира на този подход. Всичко за което разказва като опит не е дело на неговата лична креативност а е опит от други източници на информация.

преди 3 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Много точно е начина на описание на всичко, за което става въпрос и ми беше приятно да го изчета. За съжаление наистина нещата не са много ок, но предполагам, че и търсенето на подобни неща е провокирало правенето им.

преди 3 месеца
petar petrov
petar petrov

Аз мисля, че си личи че съм много бъбрив от коментарите ми. Винаги съм бил такъв. Искам да ви кажа нещо Г-н Конрад за 10 години ние като общество не сме израснали да общуваме нормално, толерантно по между си, зряло и приятелски. За това всеки е отделен свят. И такива, които отблъскват как да искаш с тях приятелства да изграждаш след като примерно са лицемерни, подигравателни, масово хората себе си не са погледнали на другите се подиграват. Ние живеем в ехидно общество. В егоистично, хладно, безчовечно. Другия до теб е повече с манталитета, че ти си му конкуренция и го засенчваш и не тръгва с добро към теб като те види, че си по-добър от него. Хората наоколо са завистливи. Ето моя лична оценка от моите наблюдения не към ютюбъри а към обществото. Към публиката, която може да бъде публика на всеки ютюбър. Аз бих отделил време във връзка с видеото тук. Не е проблем само вниманието с видеата. Аз Г-н Конрад вашата книга не съм я чел но тя е конкурентна на други книги в книжарниците. Мисля, че сте разглеждали какви глупости се продават по книжарниците. Никой не се нае да критикува глупостите с дезинформация и простотия на фантасмагориите пробутвани на обществото нали ? Е аз бих отделил повече време за ютюб. Имам го. И веднага ще оставя тук коментар може би след време цитирайки конкретни имена и видеа какъв безумен абсурд са. Защо ми е да се ровя в черния списък баси :D На кой в обществото ще отворя очите като му кажа пързалят те яко с това, с това ,с това и с това. По-добре всеки да филтрира сам за себе си така или иначе сме общество на отделни светове. ;)

преди 3 месеца
petar petrov
petar petrov

​@Emil Conrad Виж сега аз също се занимавам с изкуство. Знам и съм наясно примерно колко време отнема режисирането на едно видео. Заснемането му е в пъти по лесно от режисирането. Айде една сцена можеш да я изиграеш 10 пъти може и повече и колкото повече я играеш толкова после се чудиш кой от заснетите моменти е най-подходящ и добър.Може и от първия път да се получи това което си искал. Не казвам, че е лесно.Да не говорим, че се иска концепция какво ще представяш пред хората. Аз съм те гледал отдавна но си спомням, че ти влизаш в ролята на няколко персонажа, които изглеждат че водят някакъв диалог по между си и всеки с отделни реакции спрямо другия а всъщност си един същи човек в няколко роли. Всеки един от тях се заснема по отделно, ти сглобяваш кадрите, превръщаш концепцията ти за диалог между персонажите ти във видео и плюс това използваше лайт мотиви със звукът, с музиката, дори персонажите най-запомнящия и успешния Силвето според мен те също искат нови и нови идеи. Ти и с това будеше любопитството на хората. Какво ли е направила Силвето този път ? хаха За мен Силвето е образът на средностатистическата ''умна кифла'', която и до днес може да се срещне почти зад всяка врата въпреки, че са минали 10 години сигурно от появата й. Моето мнение е , че Силветата в тази страна са си толкова зрели колко са били и преди 10 години и това са си техни проблеми. От години едно твое видео не съм изгледал. Гледал съм когато бяха във Vbox7 не тук. Т.е. още в самото начало. Признавам си и до днес не го разбирах това как така си завършил висше, владееш чужд език и си насочен към подрастващата аудитория. То поне, че си ги забавлявал с нещо и това го има но признах си го вече далече ми е от моите интереси. Виж не съм някакъв гаден хейтър. То дори тази дума вече се изтърка. Самата дума хейтър за мен и тя се появи някъде там из инфантилните умове. Внимавам какви ги пиша, че сега ще излезе че аз съм някакъв лош човек критикуващ мисленето на хората в интернет. За мен интернет и директния контакт face to face са си почти едни и същи неща. Тъжна е картинката за мен лично масовият интерес към какви неща е насочен. Такъв ни е заобикалящия свят. И вместо да сме в конфликт с него по-добре да се заобикаляме и да не си даваме уроци по възпитание. Аз изобщо не съм от консервативните :D От скромните съм. В личния си свят създавам изкуство, дадено ми е мога го, разбирам го никога не съм търсил внимание и интерес към мен. Не съм се пробутвал на който и да е ме харесва. Зъл съм като човек, че с един поглед критикувам остро. То и затова въпросният фитнес ютюбър влезнах, видях канала му и директно му го казах. Съветите ти за нищо не стават. Не го пожалих. Аз не искам да падам на нивото на някой който пробутва идиотщини и си позволих да му го кажа, че точно това прави. Защото онова си витае и то в неговия си свят и не търпи критика и се мисли за перфектния пример и перфектния учител на хората. За мен това е резил. Не може да си станал 30+ и да се взимаш толкова на сериозно за пред хората. Извинявай я погледни колко хора танцьори, атлети, спортисти, такива от филми 18 + и т.н. изглеждат идеално но не се пробутват по наглия начин. За мен е нагло да кажеш на хората какво да сервират в чиниите си. Обидно е с лицето си да им кажеш не е много О.К. да нямате плочки по корема. Г-н Конрад много хора изгубиха плочките по коремите си в последните 10 г. ставайки бачкьори в тази страна или някъде на вън но не са си изгубили характерите и акълите си. Те тези хора повече тях ги очуква живота заради добротата им. Не мисля, че е правилно хората да бъдат съдени грубо и най-вече да им се вкарват комплекси. И аз съм имал плочки в момента имам само плоско коремче утре пак мога да си направя. Ще си направя отново и ей такива с тъпите характери бих ги правил за 2 стотинки и това е.

преди 3 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Не си ме засегнал с абсолютно нищо, такива коментари ме радват най- много, защото се води дискусия. Може нещата, които правя да не изглеждат винаги много сериозни и да не са, но със сигурност моята професия (не сравнявам с други) си е тежка работа и не е с работно време, а си е живота ми. Този казус с приятели сме го водили, които казват “ на теб ти е лесно”, а аз се опитвам да обясня, че не може да се сравняват и по-скоро не бива неща, които са със съвсем различно естество.

преди 3 месеца
petar petrov
petar petrov

@Emil Conrad ​ @Emil Conrad Извинявай но за мен професия ютюбър не е много сериозна професия ама колкото ще пари да им дават на такива хора защо 99% от хора, които правят истински полезни неща за обществото не седят на столче. Извинявай, че съм те определил като човек с детинско поведение но от твоите видеа така ми изглеждат нещата в моите очи. Аз виждам себе си на 20 г. примерно какви неща са ме вълнували и като ги съпоставя с твоите, които ги представяш съжалявам но не ми изглеждат сериозни. Те деца на възраст по-малка от нашата вече са се захванали здраво за живота и бачкат с къртовски труд. Това е трудът който аз лично уважавам като човек. Такъв ми е мирогледа. Не казвам, че не ми е било забавно с теб в разни моменти в които си правил пародии на какви ли не хора. Ти дали ще ги правиш или не те тези с видовете поведения, които не се усещат и не се чувстват засегнати с нищо още си виреят в обществото и явно това са си естествени процеси. Между другото влогърите за, които си ми споменал изобщо не са ми познати но може и да ги разгледам. И аз като човек сядам понякога да гледам ей така за релакс включително Клашъра но за мен напоследък най-сериозния и интересен човек в интернет със своя платформа, който се е появявал това е Станислав Цанов. Можеше да има повече такива като него ако бяхме по сериозни. Всеки си има интереси нали знаеш и да хората имат право на свобода да избират какво да гледат. Обаче нещо издразни ли ме аз много рядко пиша коментари и още по рядко чета. Четенето ми от преди години до някаква степен ми е помогнало за себе си аз да се ориентирам сред какво недорасло общество се намирам. Казвам го директно. Колкото до хейта ми един път наплюх един грозен фитнес инструктор популярен ютюбър хаха и не му се понрави като му казах истината. Падението беше огромно с безполезни съвети в едно видео озаглавено ''Как да се храним под карантина'' хаха Ти разбираш ли що за простотия и идиотия е това ? Казах си личното мнение, че за мен от него сериозен човек не става и той естествено, че се обиди и после реши да гадае аз какъв съм в личния си живот. Обяснявах му се затова как аз изглеждам перфектно, справям се идеално със собствения си свят и не му хареса на човека. Аз му казвах истината а той злоби хахах че на мен гуру не може да ми бъде и започна с предположения мен да ме изкарва аз какъв съм. Колко други перфектно изглеждащи фитнес инструктури има, виждал съм и че в пъти по красиви чак такива нагли реклами със съвети как да живеем не бях виждал. Ей виж дано Силвето ме разбере, бих се радвал да видя някое видео в което ги е подпукала че мускули правят ама сгради не строят, ниви не орат, тежко не вдигат такива хора If you know what i mean :) Хубав и приятен ден ти желая и извинявай ако с нещо съм те засегнал. През моите очи публичното ти минало не ми е изглеждало сериозно. Не те следвам и съвсем случайно ми изникна това видео от снощи твоето. Изгледах го и за първи път те видях в светлината на по зрял човек. Ако така ще плюеш яко наред с истините за това къде сме попаднали може и по често да те гледам :)

преди 3 месеца
Lol Vicky
Lol Vicky

Ngl Izabel за мен е една от най-фейк ютубари...преди беше забавна, but siiss просто не е възможно да си толкова ✨позитивен✨ all the time...like this shit fake bro... (сега нека всички 10 годишни да започнат да ме хранят)

преди 3 месеца
Evil foxy BG
Evil foxy BG

Конрад май е гей...

преди 3 месеца
Evil foxy BG
Evil foxy BG

Братле гей ли сии !??

преди 3 месеца
Juan Peres
Juan Peres

Kato pochnah da gledam YouTube bqh na osem i gledah Pavel Kolev i Icaka ,teb,mirela lilova i oshte nqkolko ama ne pomnq...sega sum na 13 i vse oshte ti gledam klipovete..interesa mi kum klipovete ti ne se e promenil nishto che kato bqh na osem gledah suvsem razlichni neshta

преди 3 месеца
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova

Много си прав!

преди 3 месеца
Buzz Buzz
Buzz Buzz

и като стана дума за градивна критика, да ти сипя и аз малко хейт :) поспри се, моля те, с тоя МЪРЧ... може ли в рамките на минута да го кажеш над 4 пъти? Кажи стоки, продукти, ала бала :) ако продаваш само тениски спокойно можеш да го заместиш с думата "тениски" или "тениски и какво ли още не" :) изприщиха ми се ушите от тоя мърч :P

преди 3 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

За мърча ли говориш? 😂😂😂🤭

преди 3 месеца
Syni Dani
Syni Dani

ти наистина казваш смислени неща и полезни за обществото, браво и благодаря

преди 3 месеца
Hristina Dostova
Hristina Dostova

Мога да изброявам до утре, за измислени личности още ютубъри.... Антоанет Пепе, Мона Гочев, А Петканова.. Сценарии, продажби, рекламки, а реално не мисля, че това което показват има общо наистина с тях и с личното им мнение.

преди 3 месеца
Hristina Dostova
Hristina Dostova

🤣😂😊👍👍👍

преди 3 месеца
Iskren Petrov
Iskren Petrov

Andy studio, Aide bg, Pickpuck i Nikolcheto, The clashers, Stan i Stefi, The boxing antelope, Geri Petkova, Elexa, Elyasa and many others left the video

преди 3 месеца
Max Georgiev
Max Georgiev

Не е зле ,че някой се замисля и говори над това.Трябва редуциране на българските ютубъри.They fucked up children’s brains .И да се мисли за резултатите! Мислиш ли,че YouTube за децата днес е както телевизията за теб ,когато си бил на 12?

преди 3 месеца
MGV F88
MGV F88

Не мога да се съглася с нещата които ти говориш, защото ти се правиш на жена. И ми е малко хмм. Сериозен ли е този човек. Като гледам, и на някои от книгите ти на корицата си като жена (не бих го приел на сериозно от такъв човек) Относно геймърите ти казваш, че не ги следват заради играта. Маняк, ако човека играещия играта не ме кефи как коментира, държи, и т.н няма да го гледам (независимо дали играта ме кефи). А и брат ти си правил реакций на съдбите, което означава, че има някои които те гледат само, защото харесват "Съдбите". Може да са малко, но ги има. Всички ютюбъри които аз гледам, и показват нещо казват, че им харесва и наистина така, защото виждам няколко дни след видеото, че го използва. За искреността си прав. Не винаги е същото държание пред камера, и на живо. И за критиката си прав. Трябва все пак да се ъпгрейтнат чрез тая критика.

преди 3 месеца
Mariqna Decheva
Mariqna Decheva

Гледам продължаваш да се влияеш от Шейн Доусън..... и скечовете и мърча и извиненията.

преди 3 месеца
aleks_Vlogs
aleks_Vlogs

Много си прав.Много ми хареса всичко което каза.Имаше неща който аз съм си мислел като мърча това са прости тениски с лого върху тях.

преди 3 месеца
tifi
tifi

Аз съм на 11 и още те гледам😂

преди 3 месеца
BG.Dragon 1
BG.Dragon 1

ot 3 godini imam samo 100 abonata i prodyljavam da pravq content za tova koeto haresvam...za6toto mi e priqtno...zabavno mi e da snimam videota i nikoga ne sym mislel 4e 6te izkaram ne6to...

преди 3 месеца
Rady Spasova
Rady Spasova

Следвам те от по- несериозните ти години и сега като те слушам определено си пораснал, израснал!!! Звучиш много откровено честен! И аз мисля, че всеки е преди всичко човек, който трябва да има личен живот, а не да се споделя всичко публично! Релаксирам като те слушам...

преди 4 месеца
Arsen Samokovski
Arsen Samokovski

Човек ти току-що описа Дани Студио

преди 4 месеца
Georgi -
Georgi -

Трябва да си по директен. Много увърташ и се обясняваш. Можеш да кажеш просто ,че Стела и тоя другия правят контент за шест годишни, а те са на по четиресе и готово.

преди 4 месеца
БРАДОВЧЕДСКИ ВОЙНИ
БРАДОВЧЕДСКИ ВОЙНИ

Аз съм на 9г почти 10

преди 4 месеца
София Герова
София Герова

Радвам се, че в България има искрени хора като теб.

преди 4 месеца
viktoriq vasileva
viktoriq vasileva

Pomnq kato malka kak ti gledah klipovete, koito bqha po-detski i mn me kefeha, a sega s vremeto kato az porasnah zapochnah da razbiram noviq ti kontent! Super si!!! (na 13 sum zvuchi vse edno kazvam che sum na 20, no naistina razbiram kontenta ti i me kefi)

преди 4 месеца
F0x! GL
F0x! GL

3:59 аз съм на 13 и те гледам защото ме радваш и мотивираш да съм себе си 🤣 това не е странно

преди 4 месеца
Hristo Penkov
Hristo Penkov

murhsa ti si sushtiq naprai pari ot tiq raoti posle laish

преди 4 месеца
Julia Baleva
Julia Baleva

ъъъ тъй като не съм много на "ти" с ютубърите, та ако някой може да ми подскаже, за кого говори ... ще съм благодарна :D :D :D

преди 4 месеца
Gengsta
Gengsta

Sick hoodie tho

преди 4 месеца
Sheni
Sheni

Ти си на 30??? Мислех, че си на 24. Ехх времето лети, гледам те още от 2017

преди 4 месеца
Elena Chicheva
Elena Chicheva

I stan when Emo spell the tea :^

преди 4 месеца
Никол Ангелова
Никол Ангелова

ей, хубавец ❤️ знаеш ли, че много биха ти отивали флешове?

преди 4 месеца
Val Pashova
Val Pashova

Топ си🔥🔥🔥🔝🔝🔝❤👏👏👏

преди 4 месеца
deelonstreet
deelonstreet

Прав си. Може да нямам голяма аудитория но нямам и лоши коментари.

преди 4 месеца
existencialna kriza
existencialna kriza

Da jivee social media

преди 4 месеца
Niki Kolev
Niki Kolev

Браво,Емо !

преди 4 месеца
shelly McBike
shelly McBike

Евала за съветите, дано се вслушат в теб както ютюбърите така и всички останали хора които не са истински. Личния живот си е твое лично пространство и не си длъжен да ги споделяш определено. 👌✌

преди 4 месеца
Biser Yanev
Biser Yanev

Много ме дразни Чоко защото не си признава че баща му е Юли Тонкин...

преди 4 месеца
Микаела Балтова
Микаела Балтова

The shade tho 😳🤭💜

преди 4 месеца
Kristina K. Kiselova
Kristina K. Kiselova

Мислех дали си струва да хвърля ей този комент или по скоро не, но ще го направя anyways. Слави, ако го видиш това, моля те спри се малко - не може 50% от target групата ти да са 9-13 годишни деца и ти да изнудваш за коментари, харесвания и абонамент, а какво остава пък да ги прехласфаш по това да купуват техника за по 50-200лв. wtf dude.

преди 4 месеца
Nicole Nedyalkova
Nicole Nedyalkova

Относно това за сайта и губенето и печеленето на пари: За какво става въпрос?

преди 4 месеца
Ели М
Ели М

Ти си един от първите ютубъри който започнах да гледам аз тебе много си те уважавам.

преди 4 месеца
Мaria S
Мaria S

Емил Конрад е DRAMA CHANNEL

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Lool

преди 4 месеца
Дивна Драганова
Дивна Драганова

Съгласна съм, радвам се че някой се намери да го каже и отвори очите на много хора.

преди 4 месеца
Adelina Teneva
Adelina Teneva

Ти, Цуро и Танев сте единствените, които следвам от години и за които си заслужава да отделям време, за да гледам какво качвате

преди 4 месеца
Max Georgiev
Max Georgiev

Танев няма нишо общо с другите двама . Пиян,псува и няма търговски вид.Като Любо Жечев -останал е зелка в главата...

преди 3 месеца
Vip_Atiny Forever
Vip_Atiny Forever

Aaaaa Силветоо липсваше бе жено😭😭🙄

преди 4 месеца
СкандаУ Фен
СкандаУ Фен

Емо, ти, Крис Танев и Неделчо Богданов сте едни от малкото ютубари, които са искрени и правят интересен и различен контент за разлика от останалите ютубари. Естествено има и други като вас,но те са малко. Респект!

преди 4 месеца
Pencho N
Pencho N

Не те следя, нема кво да се лъжем. Но това видео си го пуснах и ме задържа до края. Искрено е, хареса ми. Лично аз чух доста неща, които ми липсваше някой известен ютубър да каже. Доста фейк съдържанието, напоследък, залива тубата и от готино място се превръща в платформа за изливане на видео помия. Някои от хората, които следя, вече не качват и за мен лично тубата си остана място само за музика!

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Благодаря ти 🙌🏼

преди 4 месеца
Aleksandur Petkov
Aleksandur Petkov

Nachi i ti ni lujesh kvo se obqsnqvash 😀😀🤣🤣🤣

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

За?

преди 4 месеца
Joanna Ivanova
Joanna Ivanova

Slavi the Clasher left the chat

преди 4 месеца
# maggie.
# maggie.

ако трябва да съм честна, в началото когато намерих канала ти (може би 3,4 клас?) не те харесвах особено и гледах други бг ютюбъри, (които съм сигурна, че за поне някои от тях беше намекнато във видеото :Д) но сега след години, вече когато тотално съм се отчаяла от българския YouTube и гледам само 2ма човека на кръст, мога да кажа, че адски много ме кефиш и новият ти контент е наистина интригуващ. винаги като попадна на канала ти ми е интересно и не ми идва да се гръмна след клипа както при повечето. продължавай все така. ❤️

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Много си мила💜🥺

преди 4 месеца
Mihaela Ivanova
Mihaela Ivanova

Открих те, когато бях на 12.. сега съм на 20 и продължавам да те следвам. Имаше един период, в който спрях да гледам видеата ти. Предполагам съвпада с момента, в който си смени съдържанието на канала. Минах през много бг ютубъри, но честно казано само 3-4 канала имат нещо качествено, което могат да предложат.

преди 4 месеца
Iliyana Stefanova
Iliyana Stefanova

Сега излгедах видеото! И бих желала да кажа също, че съм на 25 години и те знам още преди да открия YouTube от Vbox😁 Тоест със Силвето се познаваме отдавна. Преживял си много в кариерата си, ако може така да го нарека. И за пръв път гледам твое видео от годиииини насам. Умен, израстнал. Запазил чувството за хумор и автентичността. Аз самата стартирах YouTube канал и се замислих над всичко, което каза, че то не е, за да ме нарани, а да ми помогне. Благодаря ти!❤

преди 4 месеца
Silver Wolf
Silver Wolf

Евалата за мърч коментара. Дрехи с щампа, голяма работа. Не като Радостин Кузманов с идиотския му Genesis. Само плямпа за "невъобразимото" качество на продуктите му и иска хората да кихат по 30+лв. на артикул. Мисли се за Steve Jobs, такъв иноватор. И също абсолютни продажници са всичките вече.

преди 4 месеца
Iliyana Stefanova
Iliyana Stefanova

Благодаря ти, много полезно видео!✅

преди 4 месеца
A K
A K

Човек гледам те от 13-14 годишен, в момента съм на 23! Не омръзваш, защото правиш интересен и качествен контент! Повечето са пълен Въздух! От Стан и Стела, до Сандеф и другата, Николчета, Антилопки и тем подобни въздухари! Емиле, ти си топа братле, обичам те!

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Благодаря ти 💖

преди 4 месеца
dima wants chanel
dima wants chanel

Емо, от доста време си мислех, че си станал много фалшив, събиращ се с други фалшиви публични лица, голям копирач на американските ютюбъри и привърженик на доста токсични имена в този сайт като Шейн, Джефри и тн. Това видео обаче доказа, че не съм била права. Крайно време е българските "content creators" да си променят поведението спрямо аудиторията им и да не ги лъжат по този начин. Ти си един от най-известните ютюбъри в страната и св надявам да си вземат бележка. Браво! Не е зле по-често да правиш такива видеа, белким бъдеш чут от когото трябва...

преди 4 месеца
dima wants chanel
dima wants chanel

@Emil Conrad вярвам ти и се радвам, че не е. Още веднъж - съжелявам и браво!

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

То нищо от нещата, които по-горе описваш не е било така реално. 💖 благодаря ти

преди 4 месеца
Десислава Димитрова
Десислава Димитрова

Тоя мърч на боклука Шейн вземи го метни в кофата и тогава върви да говориш кой какъв е...

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Нали схвана, още в началото казах - нося го иронично. Не е мой дори. 🤡

преди 4 месеца
Strong Arm Production
Strong Arm Production

Изрече истините трудни за преглъщане. Супер ! Kudos

преди 4 месеца
Anders Guevara
Anders Guevara

Започнах да те гледам преди доста време още във vbox 😂 за фейк според мен със сигурност са Анди студио, Слави клашъра без съмнение, селската пръчка Николчето с нейната половинка която рекламираше на Ричард липовона 😂😂😂 Сандеф и половинката му разбира се, за Чоко мисля че на всички им е ясно освен на аудиторията му 40+, и още за които не се сещам просто вмомента

преди 4 месеца
Anders Guevara
Anders Guevara

Евала Емо за това видео 👏👏👏👏 Няма ли да има скоро видео с леля ти ❤

преди 4 месеца
Rtx_tedi_yt
Rtx_tedi_yt

Prav si

преди 4 месеца
Savina Milenkova
Savina Milenkova

Радвам се ,че си открил биологичните ти родители ! Независимо каква ти е сексуалната ориентация,ти ще си останеш уникален !И старите ,и новите ти видеа са уникални !Винаги ме караш да се замисля , благодаря за което ! Единственият ютубър ,който не лъже си ти ! Наистина си уникален (знам ,че го казах 1000 пъти ,но си е вярно )

преди 4 месеца
Savina Milenkova
Savina Milenkova

Никой няма смелост да направи такъв клип ,освен теб !Ето затова си най-честният и уникалния ютубър !Много си прав ,особено за мърча!Мислех ,че само мен ме дразни това ,че ютубърите си слагат името на мърча им .Мисля ,че мърча е нещо ,което казваш често или в ,което вярваш (като nohateland и други ).Ю туб, според мен преди беше за забавление ,сега всички го приемат като работа.Някои ютубъри правят реклама на фалшиви продукти само ,защото ще спечелят пари.Липсваше ми Силвето ! Благодаря,че я включи ! Наистина си уникален и много честен с нас ! Благодаря ,за което!

преди 4 месеца
Valentin Aleksandrov
Valentin Aleksandrov

Освен за израстването на последователите си е хубаво,че спомена и за собственото си израстване и за факта,че си осъзнал,че нещо би било прието по по-лош начин въпреки шеговития замисъл и може би най-важното е ,че когато сам си правел някое от споменатите неща, не подмина да признаеш вместо да отричаш и визираш всички останали,което е типична черта на човека като цяло. Парите отдавна са над забавлението в ютуб, а лицемерието във видета започва да се усеща от всекк рано или късно и затова хората губят интерес към този тип ютубъри,които са 90% като цяло. Чудесно видео!

преди 4 месеца
Rosica Ivanova
Rosica Ivanova

От 2014 те следя Емо , тогава бях на 18 сега съм на 25. Браво за думите ти! Каза много верни неща , за мен ти си най-добрия !

преди 4 месеца
Reni R
Reni R

Много правилно!

преди 4 месеца
Anna Andreeva
Anna Andreeva

Адекватните и осъзнати хора са наясно с цялата тази работа! Но проблемът е с по-малките, които сляпо и безрезервно вярват на тези ютюбъри! Няма проблем да се забавляваш и да ти се заплаща за работата, която вършиш, но да му се не види повечето са без капкчица мозък в главата си! Мен най-много ме дразнят всичките еднакви постове в инстаграм с най-обикновенни неща, които всеки ползва - вода, прах за пране... Съжалявам, но ми е неадекватно (и за това и отследвах 90% от българските "инфлуенсъри"). Евала за това, което правиш и за истината, която каза! ❤

преди 4 месеца
Annie Yovcheva
Annie Yovcheva

Здравей, Емо! Много истини изрече в това видео! Бъди здрав! :)))

преди 4 месеца
Асен Васков
Асен Васков

The Clasher : 1- за спонсорите ,спомняме си PS4😂 2- периферия -пълен noob 3- ревюта , пристрастен към марки и се чувствам манипулиран към даден Брант ! Обичам го ,но Крис Танев.... :играта с казиното е ясно ,че е ебавка ,но може би , той не го и крие Айде БГ : Нагаждачи Сандеф и Стела...пълна комерсиалка!!! -"ядем само синя ,червена,зелена ,черна и всякаква храна 🙄. И Тея пранкове . Ало ? 2017 ?!? Чоко -.. брат от съвети стана "Гуро" А вече взима и пари за "надъхващи сеанси " ..да се надяваме без "освобождаване "...не е интересно ,имаме си (за съжаление ) Юли Тонкин 😂😂😂😂 Та да 😅

преди 4 месеца
Didi Sh
Didi Sh

Крис Танев буквално казва "Нека сега направим малко врътки, че имам да плащам сметки!" Спонсориран е slot v casino и не го крие изобщо! Той е един от малкото искрени ютубъри в днешно време!

преди 4 месеца
MoKoMo Ki
MoKoMo Ki

Zashto si si iztril povecheto stari klipove

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Защото не ми харесваха много неща в тях. 😂

преди 4 месеца
Асен Васков
Асен Васков

Стар ли съм?! ,защото когато видях Силвето почувствах НОСТАЛГИЯ 😅😅😅

преди 4 месеца
Da Gori
Da Gori

Обичаааамм теееее

преди 4 месеца
An En
An En

Абсолютно са ми писнали есенни декорации, отваряне на кутии, сутрешна рутина, вечерна рутина, сладки клипове с бебета, клипове с кучета, гримиране и всякакво показване на дрехи, безумни класации, реклами и пак реклами, показване кой какво яде на закуска, с каква прахосмукачка чисти, ядене по цветове и не на последно място пранкове.

преди 4 месеца
Familia Petrovi
Familia Petrovi

I kak rajdat...😲

преди 3 месеца
Vasil Zahariev
Vasil Zahariev

Без значение от това дали коментарите са положителни, или са отрицателни, ако ги има, алгоритъмът на YT издига видеото по-нагоре в търсачката, така че ти реално печелиш и от негативните коментари.

преди 4 месеца
outter limit
outter limit

Само на мен ли ми се струва че говори спецялно за слави и флора? 🤔🤷‍♂️

преди 4 месеца
outter limit
outter limit

@Виктория Димитрова така е но е напълно възможно да се държи по съвсем различен начин в истинския живот, или да е направила видео с някой който не харесва кой знае 🤷‍♂️

преди 4 месеца
Виктория Димитрова
Виктория Димитрова

Напротив флора нито е започнала ютуб заради пари и заради фенове нито поддържа един и същ контент нито всяко нейно видео е спонсорирано

преди 4 месеца
Yordan Yordanov
Yordan Yordanov

Слави The Closhar

преди 4 месеца
Yordan Yordanov
Yordan Yordanov

slim shady

преди 4 месеца
Ivan lubomirov
Ivan lubomirov

Смисъл само те лъжат. А това че се копирате един на друг.това че правите едно и също нещо но с различно заглавие и теория. "ЮТУБЪР" ДРУГ ПЪТ. Нямате си работа но се мислите и вие за ютубъри 😂

преди 4 месеца
Nadejda Marinova
Nadejda Marinova

Predi kachvashe videa s izabel no sega veche ne zashtooo🙃 dvamata ste mn interesni zaedno aaa i s slavina

преди 4 месеца
Nadejda Marinova
Nadejda Marinova

@Emil Conrad oooo 😞

преди 4 месеца
Emil Conrad
Emil Conrad

Не сме де виждали от април, заради пандемията 🥺

преди 4 месеца
Hristo Fanev
Hristo Fanev

Най-накрая някой да ги приземи всичките "инфлуенсъри". Адмирации! 👏🏻👏🏻👏🏻

преди 4 месеца

Напред

Оценявам мърча на бг ютубъри

10:30

Оценявам мърча на бг ютубъри

Emil Conrad

Показвания 69 хил.

Открих биологичните си родители

12:24

Открих биологичните си родители

Emil Conrad

Показвания 195 хил.

БЪЛГАРИН НА ФУТБОЛЕН МАЧ

3:06

БЪЛГАРИН НА ФУТБОЛЕН МАЧ

BALLAN

Показвания 25 хил.

Ваня Великова |Кастинги | България търси талант 2021

2:04

Ваня Великова |Кастинги | България търси талант 2021

България търси талант

Показвания 48 хил.

Моята история / Иронията на живота ми

11:21

Пиша на 100 попфолк певци

10:52

Пиша на 100 попфолк певци

Emil Conrad

Показвания 213 хил.

Направих си ДНК тест

10:09

Направих си ДНК тест

Emil Conrad

Показвания 86 хил.

Леля казва истината за мен

10:12

Леля казва истината за мен

Emil Conrad

Показвания 44 хил.

С кои БГ ютубъри съм скаран

10:09

С кои БГ ютубъри съм скаран

Emil Conrad

Показвания 87 хил.

Невероятни Тик Ток хакове

10:08

Невероятни Тик Ток хакове

Emil Conrad

Показвания 34 хил.

Лъжите на ютубърите

13:22

Лъжите на ютубърите

Emil Conrad

Показвания 78 хил.

Fake Guru ли е Румен Виста?

1:00:35

Fake Guru ли е Румен Виста?

Lyubomir Zhechev

Показвания 239 хил.

ЛЮТО с Любомир Жечев | Сезон 2 | Eпизод 3

1:52:43

БЪЛГАРИН НА ФУТБОЛЕН МАЧ

3:06

БЪЛГАРИН НА ФУТБОЛЕН МАЧ

BALLAN

Показвания 25 хил.

Ваня Великова |Кастинги | България търси талант 2021

2:04

Ваня Великова |Кастинги | България търси талант 2021

България търси талант

Показвания 48 хил.

Game Theory: Your Shiny Pokemon is DOOMED to Die!

12:14

Game Theory: Your Shiny Pokemon is DOOMED to Die!

The Game Theorists

Показвания 2,2 млн.

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm

2:25:52

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm

Seni Çok Bekledim

Показвания 1,2 млн.

ИЗЯЖ ХРАНАТА И ТИ ПЛАЩАМ CHALLENGE!

21:04

ИЗЯЖ ХРАНАТА И ТИ ПЛАЩАМ CHALLENGE!

Andy Studio

Показвания 264 хил.

KAYIP KEDİ İLANIYLA YALANCILARI TESPİT ETMEK!

23:57

KAYIP KEDİ İLANIYLA YALANCILARI TESPİT ETMEK!

Meryem Can

Показвания 2,5 млн.

MÜZEDE BİR GECE GEÇİRMEK! @MuratAbiGF

26:25

MÜZEDE BİR GECE GEÇİRMEK! @MuratAbiGF

Orkun Işıtmak

Показвания 1,7 млн.

20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION

49:23

20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION

Sidemen

Показвания 10 млн.

FIKI - new music video coming soon, teaser 2021

0:15

FIKI - new music video coming soon, teaser 2021

PlanetaOfficial

Показвания 46 хил.